Ràdio Sant Boi realitzarà 30 programes de gràcies a col·laboracions.

Aquest passat dilluns, dia 16 de setembre, Ràdio Sant Boi (89.4 FM) va donar tret de sortida a la temporada 2019-2020 amb força novetats a la programació. L’emissora municipal continua apostant per la proximitat.

El magazín matinal La República Santboiana posa en marxa un espai de natura i incorpora noves veus a la tertúlia política diària (com l’exalcalde Jaume Bosch i l’exregidor Luis Perez) i a la tertúlia esportiva dels dilluns. Totes dues inclouen ara una segona part de temàtica local i comarcal. El reporter de carrer ‘el Nano’ sorprendrà amb interessants novetats.

L’altre matinal de Ràdio Sant Boi, Dies de Ràdio, reforça la vocació per l’actualitat i el teixit associatiu de Sant Boi. Torna a acollir les escoles de la ciutat com a colofó de la seva visita a l’Ajuntament de Sant Boi (els dijous a les 11h) i reprén un dels grans encerts de la temporada anterior, l’espai amb els emprenedors i les emprenedores de Sant Boi Empresarial (els dimecres, a les 11h).

A la tarda, els nois i les noies de El Momento Inútil estrenen temporada i moltes sorpreses, entre elles una pàgina web, un nou logo i noves cares i veus, sense deixar de banda les seves ‘frikades’ marca de la casa.

Els Serveis Informatius de Ràdio Sant Boi preparen per a l’octubre un espai d’entrevistes per conèixer millor els nous i les noves regidores del nostre ajuntament, i un debat mensual amb portaveus dels grups municipals.

Tot plegat seguirà essent recolzat pels gairebé 30 programes realitzats per col.laboradors i col.laboradores de l’emissora municipal.

Font: Aj. Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here