Aquesta setmana s’ha posat en marxa el nou sistema per a la reserva i venda d’entrades per a les Coves de Montserrat. A partir d’ara la reserva i venda d’entrades es farà en línia mitjançant un nou web, www.covesdemontserrat.org.

Fins ara les reserves es podien fer per correu electrònic o per telèfon i el pagament es feia a les coves. A partir d’ara es farà la reserva i el pagament des del mateix web, www.covesdemontserrat.org, mitjançant passarel·la electrònica TPV. En el moment de fer la reserva i validat el pagament el visitant rebrà un codi QR únic per correu electrònic.

Els guies validaran aquest codi QR amb un lector en el moment de la visita. El codi es podrà presentar en format digital, a la pantalla del mòbil o tauleta, o imprès.

La nova plataforma agilitzarà els tràmits en la reserva per als usuaris i els permetrà poder fer les reserves les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, no com fins ara, que l’horari era de 9 a 14h, de dilluns a divendres

Eines per optimitzar el coneixement sobre els públics que visiten les Coves

A més de facilitar la reserva i adquisició d’entrades, el nou web ofereix tota una sèrie d’eines que faciliten identificar tendències sobre les persones que visiten les coves.

Així, a la zona de l’administrador hi ha un apartat per extreure gràfiques i informes de les persones que les visiten. D’aquesta manera es pot identificar origen de les visites, horaris i tipus d’entrada, entre altres tendències, i dissenyar així d’una manera més adient les campanyes de promoció de les coves en funció dels públics que hi vénen i de les seves accions.

Font: Ajuntament de Collbató 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here