Joan Dausà ha reversionat el seu èxit ‘Ara Som Gegants’ i ha publicat un nou videoclip amb la participació de cares conegudes com els periodistes Joan Maria Pou i Agnès Marquès, l’actriu Elisabet Casanovas o l’actor i presentador Santi Millán

Amb el títol de ‘Gegants’ i sota la producció de Jordi Casadesús i la direcció de Marc Pujolar, la revisió de la cançó pren un nou aire “on el pop, l’electrònica i els sentiments conviuen a la perfecció”. Dausà considera el tema com un regal de final de gira als seus seguidors. De fet, el cantant encara aquests dies la recta final de la gira del disc ‘Ara som gegants’ amb concerts a Lleida (8 de novembre), Girona (15 i 16 de novembre), Mataró (24 de novembre), València (29 de novembre), Alacant (30 de novembre) i Reus (14 de desembre). L’últim doble concert serà a Sant Cugat del Vallès (10 i 11 de gener) i Dausà s’acomiadarà dels escenaris fins a mitjans del 2021 per preparar un nou disc.

Segons va afirmar l’artista de Sant Feliu de Llobregat el passat mes de juliol, es tracta d’un temps “necessari per agafar aire” i per preparar les cançons que formaran part del nou disc d’estudi, que serà el quart de la seva carrera. La gira del disc ‘Ara som gegants’ ha comportat una seixantena d’actuacions a escenaris com el Tibidabo, el festival de Cap Roig, el dels Jardins de Pedralbes o el de l’Auditòrium de Palma.

Cançons com ‘La Gran Eufòria’ o ‘Tot anirà bé’ han estat dues de les més radiades del 2018 i 2019, a banda del hit ‘Caure no feia mal’ cantada amb Santi Balmes. En paral·lel, Dausà ha aconseguit el premi Enderrock al millor artista del 2018 i el premi Enderrock del públic al millor disc de cançó d’autor de l’any. Els premis Soundie també han reconegut ‘La gran eufòria’ com el millor videoclip en català del 2018.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here