Els baixllobregatins The penguins amb el seu “Reggae per Xics”, els consagrats Love of Lesbian o el cantautor Joan Dausà, han estat nominats als Premis de la Indústria Musical del Directe (ARC) en la seva 17a edició

“Reggae per Xics” de The Penguins ha estat nominat a millor gira adaptada al públic familiar pel seu espectacle proper i divertit que sempre aconsegueix fer ballar tant a petits com a grans. Comparteix nominació amb Damàris Gelabert, Xiula i El Pot Petit. Reggae per Xics va guanyar aquest premi l’any 2015.

El santfeliuenc Joan Dausà està nominat a millor gira per a teatre i auditoris, una nominació que comparteix amb els també baixllobregatins de Sant Vicenç dels Horts, Love of Lesbian; Clara Peya i Judit Nedderman. Joan Dausà no s’atura i va acomulant èxits. Fa menys de 24 hores ha tret el seu darrer videoclip de la cançó Ara som Gegants reversionada i que compta amb la participació de Santi Millan, Elisabeth Casanovas, Agnès Marquès i Joan Maria Pou.

L’entrega de premis se celebrarà el 4 de desembre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here