Els membres de l’Escola Municipal de Música i Dansa (EMMD) oferiran concerts a la residència de gent gran i a les escoles bressol

En el seu objectiu de fer arribar la música i l’art a tots els segments de la població, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa un programa per fer arribar la música a les persones grans i als nens més petits.

Coincidint amb la commemoració de Santa Cecília, patrona de la música, els membres de l’Escola Municipal de Música i Dansa (EMMD) oferiran a partir de la setmana vinent concerts a la residència de persones grans Vitàlia i també a les escoles bressol de la ciutat.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament, Juan Pablo Beas, ha explicat que “el nostre objectiu és acostar la música i l’art a tots els col·lectius i despertar l’interès per la música entre els més petits i també entre els més grans”.

Els membres de la coral de l’escola actuaran a Vitàlia el pròxim dimarts 19 de novembre i dimarts i dimecres els més petits de la ciutat podran accedir a l’escola de música i acostar-se als instruments del centre.

Aquesta activitats, encara que adreçada als més petits, està oberta a tota la ciutadania.

Font: Aj.Sant Andreu de la Barca

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here