La CGT (Confederació General de Treballadors) ha convocat una vaga per als propers 5 i 20 de desembre, el primer coincidint amb el pont de la Constitució i el segon amb l’inici de les vacances de Nadal.

El motiu de la vaga és fer crítica a la “falta de voluntat de diàleg”, a la “desgana” i al “passotisme” mostrats per l’operadora i el ministeri de Foment. També volen protestar per la falta de personal.

La vaga convocada pel proper 5 de desembre està programada entre les 00.00h y les 4.00h, entre les 11.00h i les 15.00h i entre les 20.00h i les 24.00h. El dia 20 està prevista una vaga de 23 hores.

Renfe ja ha suspès la circulació de 155 trens de cara al proper 5 de desembre, 28 AVE i llarga distancia, i 127 de mitja distancia. Rodalies té previst prestar el 40% del servei al llarg del dia, es preveu el 90% de la circulació dels AVE i el 63% dels Avant.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here