Enguany, TV3 ha escollit Martorell per a rebre els reis mags. Eloi Cordomí i Ester Bertran seran els encarregats d’explicar tot el que passi pels carrers de la ciutat.

Per segona vegada, Martorell ha estat escollida per TV3 per a retransmetre la cavalcada. El recorregut serà similar al dels darrers anys; els reis arribaran pel pont del diable on l’alcalde, Xavier Fonollosa els farà entrega de la clau de la ciutat, el pa i la sal. El recorregut finalitzarà a la rambla de les Bòbiles.

La cavalcada comptarà amb 5 carrosses oficials: les dels 3 reis, la del patge Viu Viu i la de la fada Estel. També hi haurà carrosses infantils temàtiques; la de la Fàbrica de Joguines, la del Tren de Vapor, la de l’Edat de Gel i la dels Legos. Finalment, hi haurà un darrer element encara per descobrir.

Eloi Cordomí i Ester Bertran seran els encarregats de retransmetre la cavalcada. Cordomí és conegut per a les seves informacions meteorològiques i Ester participa al magazín “Tot es mou” i serà l’encarregada de fer connexions des de dins mateix de la cavalcada.

 

Font: CCMA

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here