Els mossos han detingut el suposat autor del crim aquest matí.

Agents dels mossos d’esquadra han detingut aquest matí a l’home de 27 anys, de nacionalitat espanyola, acusat d’haver assassinat a la seva filla i a la seva dona a Esplugues. Es tracta d’un veí del municipi que hauria comès un doble homicidi. La seva parella tenia 28 anys i la seva filla tan sols tres.

A les 6.10 del matí s’ha produït la detenció, després que la policia hagi estat alertada del crim dins l’habitatge que el matrimoni té a Esplugues. Els serveis d’emergència han intentat salvar la vida de les dues víctimes però no han pogut fer-hi res.

Segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, la jutge ha procedit a l’aixecament del cadàver al domicili “per mort violenta”. El TSJC ha informat que el suposat autor estar ingressat a l’hospital com a resultat d’haver-se produït auto lesions, i que no hi havia cap antecedent judicial de violència entre el matrimoni.

Foto: Alejandro Garcia (EFE)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here