L’alcalde de Sant Andreu de la Barca assegura que la situació és “inadmissible”

Els ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat han arrencat el compromís de la Generalitat de dur a terme les mesures necessàries per millorar la situació a l’Hospital de Martorell i reduir les llistes d’espera que pateixen els seus usuaris.

Una delegació de representants de la zona, encapçalats per l’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, es va reunir fa unes setmanes amb el director del CatSalut, Adrià Comella, per exposar la situació que pateixen els més de 160.000 usuaris que tenen com a hospital de referència el de Martorell.

Llorca ha assegurat que la situació de les llistes d’espera “és del tot inadmissible” i ha recordat que per tenir visita amb determinats especialistes, com ara el traumatòleg, l’espera pot arribar a ser de més d’un any i mig.

L’alcalde ha reclamat “mesures urgents per millorar la qualitat del servei que reben els ciutadans”.

Llorca ha dit que “les llargues llistes d’espera suposen un factor de desigualtat i de manca d’equitat en l’accés i la prestació dels serveis sanitaris a la seva població de referència”.

L’alcalde s’ha felicitat que el responsable del CatSalut s’hagi compromès a posar sobre la taula solucions per resoldre el problema en un termini raonable.

Font: Aj.Sant Andreu de la Barca

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here