L’Ajuntament de Sant Just Desvern ha activat el Pla d’emergència local juntament amb la Policia Local i Protecció Civil per prevenir possibles danys materials i personals davant la forta ventada d’avui que, segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya, es preveu que continuï. Mentre estigui activat el pla d’emergència, el Parc de Can Freixes i el Parc de Torreblanca romandran tancats.

Es demana a la ciutadania que extremi les mesures d’autoprotecció, com tancar portes i finestres dels habitatges i baixar completament les persianes. També cal recollir tendals i assegurar tots els elements exteriors que puguin sortir volant. Alhora, es recorda que s’ha d’evitar deixar objectes no estàtics a les terrasses i façanes per evitar que el vent les faci caure a la via pública. Per últim, s’ha de mantenir l’alerta en les activitats a l’aire lliure.

Per a més consells d’autoprotecció i prevenció en cas de ventades feu clic aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here