El proper 8 de març serà el primer dia de Passió i Esparreguera ofereix una jornada plena d’activitats culturals

Volen que la primera representació de l’any sigui un punt de trobada per a tots els esparreguerins i esparreguerines. La Passió és patrimoni històric i cultural, per tant, ha de ser, segons els seus organitzadors, “un motor social de la vila”.

Per aquest motiu, volen engrescar la gent d’Esparreguera a anar a veure La Passió el proper diumenge 8 de març 2020 per veure l’espectacle i, a la vegada, gaudir de tot un seguit d‘activitats de cultura local.

Migdia: breus parlaments a càrrec del President de la Passió Enric Galceran, la directora de l’espectacle Vicky Alvelo i del Regidor de Cultura de l’Ajuntament Juan Jurado. Acte seguit hi haurà una petita mostra de cultura popular amb la Colla bastonera del Montserratí i per acabar una sardana de germanor per tots els assistents.

A la tarda, un cop acabada la representació, hi haurà més actuacions de cultura popular a càrrec dels Castellers d’Esparreguera, les Gitanes Montserratines i els Polls Folls. El final de festa estarà amenitzat per la Moreneta Swing.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here