El jugador francès va llogar una vivenda a Sant Just i, quan en va marxar, l’amo el va denunciar pel mal ús de l’immoble

El Jutjat de Primera Instància 1 d’Esplugues de Llobregat  ha condemnat el jugador del FC Barcelona Samuel Umtiti a pagar 32.936,38 euros per danys i desperfectes a la casa on vivia com a llogater a Sant Just Desvern, dels quals ja n’ha abonat 13.814,41.

Dimarts va publicar-se la sentència que assenyala que el jugador haurà de pagar els 19.121,97 euros restants «en concepte d’indemnització per danys i perjudicis causats» a la vivenda de Sant Just Desvern on vivia.

A l’inspeccionar la vivenda hi van trobar mobles trencats, faltaven trossos de gespa, les plaques de la cuina estaven cremades i els pèrits van constatar “falta de manteniment i molt poca cura, amb un mal ús del mobiliari, els electrodomèstics, els terres, els sostres, les parets i el jardí de la casa.”

 

La sentència també estableix que els propietaris de la vivenda li han de retornar la fiança restant l’import de la condemna. En total, 61.000 euros. Els propietaris li reclamaven 183.000 euros com a danys per destrossar la casa.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here