ElBaix.Cat té la solució per a que quedar-se a casa sigui menys avorrit.

Per sort tenim internet i xarxes socials, tot i que és un gran moment per a seure al sofà i agafar un llibre, o recuperar les receptes de l’àvia i convertir-te en un gran cuiner, tornar a veure les teves pel·lícules favorites o jugar al que jugaves quan erets petit..

La nostra sisena proposta és per als que els hi agrada moure l’esquelet i gaudir de bona música. Ens hem quedat sense concerts i sense festivals però tenim xarxes socials! L’instagram està sent el nou Palau Sant Jordi i moltíssims músics emeten vídeos en directe fent petits concerts desde casa, altres ho fan a través de Youtube. Us deixem aquí unes quantes propostes per a que el cap de setmana sigui més cap de setmana!

#yomequedoencasafestival

El cap de setmana passat va a aparèixer el #yomequedoencasafestival i ara torna carregat de noves propostes! Comença avui divendres a les 15h i s’allarga fins diumenge! L’únic que heu de fer es un clic a la seva pàgina i anar-vos movent pels instagrams dels diferents artistes!

Colectivo Panamera, Marlon, Vanesa Martín, Beret, Álvaro Soler, Efecto Pasillo, Alex Ubago, Ruth Lorenzo, Pastora Soler, Ramon Mirabet, Bely Basarte, Mikel Erentxun, Amaral, Guitarricadelafuente, Sidonie, Coti, Garabatto, Edurne, La Pegatina, Coque Malla, Sidecars, Miki Núñez, Sinsinati i molts més!

Cuarentena Fest

Una altra proposta que funciona a través d’instragram i que s’allarga fins el 27 de març!

Malamute, Elektra Insogna, Papá Toppo, Pavvla,Colectivo da Silva, El petiti de Cal Eil, Cuchillas, Los, Apartamentos Acapulco, Estrella Fugaz, Deergente Líquido, Pizel de Stael i molts més!

Festival Esperanzah

Arriba al teu sofà! Des del festival que es celebra cada any al Prat han fet propostes de tota mena per a que es pugui gaudir des del sofà. Fins el 29 de març!

Avui a les 18h conferència de Mar Sabé, portaveu d’Open Arms, que explicarà la situació en la que es troba la ONG i els refugiats. I demà, concert de Sandra Bautista entre moltes altres propostes!

Poesía en tu sofá

Música sense música, versos al sofà dels escriptors, autors, i artistes més reconeguts de l’escena espanyola. Des dels seus sofàs recitaran els seus poemes, i els dels altres!

Adrià Salas, Andrés Suárez, Anna Castillo, Beatriz Luengo, Benjamín Prado, Elvira Sastre, Inma Cuesta, Ismael Serrano, Jaime Lorente, Leticia Dolera, Marwan, Miguel Poveda, Sandra Barneda, Sara Búho i molts més!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here