A Rosalía no la para ningú! Ahir al vespre va sorprendre als seus fans amb una nova cançó “Dolerme” que ha elaborat en aquests dies de confinament.

La cantant d’Esteve Ses Rovires l’ha publicada per “haceros sentir un poco mejor, cómo me hizo a mí” en plena quarantena. Rosalía ha publicat la cançó juntament amb un text a les seves xarxes socials on explicava el motiu pel qual l’havia escrita. Explicava que “h perdut una mica la noció del temps perquè vaig decidir que no anava a pensar massa i que en canvi anava a posar la meva energia i el meu cor en fer alguna cosa pels demés, a la meva manera” i així ho ha fet.

De la cançó ha explicat que “aquesta cançó es diu “Dolerme” i espero que us faci sentir una mica millor com a mi quan la vaig fer”, la baixllobregatina acabava amb un missatge d’ànim “Per favor, cuideu-vos i cuideu de tots els que teniu al voltant, amb tot el meu amor. R.”

Aquí us deixem l’enllaç per a que l’escolteu:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here