ElBaix.Cat té la solució per a que quedar-se a casa sigui menys avorrit.

Per sort tenim internet i xarxes socials, tot i que és un gran moment per a seure al sofà i agafar un llibre, o recuperar les receptes de l’àvia i convertir-te en un gran cuiner, tornar a veure les teves pel·lícules favorites o jugar al que jugaves quan erets petit..

La nostra nova proposta està relacionada amb la decoració i el reciclatge! Qui ha dit que les llaunes de conserves, un cop buides, no serveixin per res? Aquí us deixem propostes per a reutilitzar-les, un taller per grans i petits!

Llaunes de conserves per a decorar

La indústria de l’alumini és altament contaminant i produeix milions de tones de gasos anualment, afavorint l’escalfament global. El seu reciclatge no només ajuda a cuidar el planeta, sinó que a més permet obtenir utensilis per a la llar, que embelleixen i són útils. Et donem tres idees per a decorar-les i entretenir-te a casa en aquests dies de confinament.

Què necessites?
A més de les llaunes de conserva que seran l’element bàsic per a elaborar aquests treballs manuals, requerirem els següents materials:
• Silicona
• Ganxo decoratiu
• Pinzell
• Paper decoratiu
• Pintures acríliques
• Filferro

Jardineres
Per a aquest projecte va bé qualsevol mena de llauna. Per la teva seguretat, llima les vores per a prevenir accidents per talls. Just abans de pintar-la, procura netejar-la amb deteniment. Seca i aplica una capa de pintura del color que més t’agradi. També pots usar les noves pintures d’acabat guix que li dóna un aire més vintage. Deixa-la assecar almenys durant 12 hores. Si vols penjar-les, enrotlla al seu voltant un filferro, que funcioni com a nansa per a penjar. Quan acabis, tria les flors que més t’agradin i sembra-les.
A més de pintar-les, tens altres opcions, com per exemple la de folrar els tests amb corda, per a donar-los un aire més rústic.

Espelmes amb estil
Per a elaborar un bonic portaespelmes, l’ideal és triar una llauna de tonyina o una altra que sigui baixa. Pinta dels colors que vulguis, o folra-les amb paper decoratiu, retalls de tela que tinguis per casa, o enganxa vinils decoratius.

Pot de llapissos
Després de decorar-les al teu gust, penja-les d’una barra amb ganxos. D’aquesta manera, el material de papereria quedarà organitzat d’una forma original, sense ocupar espai innecessari.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here