Continua  la iniciativa Cornellà Creació Fòrum des de casa a través de la qual es difonen vídeos en les  xarxes socials que envien molts dels conferenciants que formen part de la família del CCF.

Consells, recomanacions, reflexions i ànims davant els moments d’incertesa que es viuen i que afecta a tots els àmbits de la societat. Són gravacions fetes per ells mateixos, confinats també als seus domicilis amb paraules que adrecen als seguidors del Cornellà Creació i a la ciutadania en general. S’estan publicant els missatges, un per dia, cada dilluns, dimecres i divendres del mes d’abril.

Aquesta setmana s’ha iniciat amb les reflexions del còmic Txabi Franquesa, un seguidor fidel del fòrum que va presentar i amenitzar la gala del desè aniversari fa tot just un any. Dimecres, 15 d’abril, serà el torn del director creatiu, Richard Wakefield qui va participar en el fòrum en maig de 2015 i divendres, 17 d’abril es compartiran les paraules de l’escriptor Javier Reverte, que va ser conferenciant de la setena edició en abril de 2016 del CCF.

La iniciativa #CCFdesdecasa és una manera de sentir-se a prop de la ciutadania, convidant-la a obrir un espai de reflexió, diàleg i debat cadascú a casa seva, aquests dies de confinament com a mesura preventiva per aturar l’expansió del Covid-19.

Cal recordar també que a través de www.cornellacreacio.cat es poden tornar a veure totes les conferències programades des de 2009 fins el darrer acte el passat 6 de març. Ponències protagonitzades per persones cabdals que estan en la primera línia de l’economia, el món de l’empresa, la cultura, la política, la comunicació, etc.

Respecte l’agenda del CCF prevista al llarg d’aquest 2020, inicialment l’aturada de l’activitat afecta a l’acte que estava previst pel proper 8 de maig protagonitzat per la periodista experta en tecnologia, Marta Peirano, un esdeveniment que s’ha posposat per la propera tardor, pendent de concretar la data. En principi, el proper acte serà el 19 de juny a les 9h al WTC Almeda Park en el qual participarà l’ex directiu d’Amazon i Global Chief Digital Officer Estrella Galicia, Juan José Delgado.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here