Les mesures establertes per les autoritats sanitàries són incompatibles amb el desenvolupament de les activitats

La situació actual derivada de la pandèmia de la COVID-19 i les perspectives d’evolució dels propers mesos han portat a l’Ajuntament de Pallejà a prendre la difícil decisió de suspendre la Festa Major d’Estiu i la Festa Major de Fontpineda, així com totes les propostes culturals, esportives i recreatives que se celebraven en les setmanes prèvies.

Les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries són incompatibles amb el desenvolupament de les activitats i, per tant, l’Ajuntament considera que no es podria garantir la seguretat de la ciutadania. Recordem que la Festa Major d’estiu és una de les celebracions més participatives, durant la qual els pallejanencs i pallejanenques omplen els carrers, assisteixen als concerts i espectacles infantils, fan un mos en les barres ubicades davant del Castell i gaudeixen de les propostes organitzades per les entitats i col·lectius locals.

Des del consistori valoren el gran sacrifici que estan fent els veïns i veïnes del municipi des de l’inici del confinament i no es vol posar en risc la salut de la ciutadania. És per això que no poden permetre celebrar activitats que podrien ocasionar un rebrot de la malaltia i perdre tot el que la societat ha avançat en aquests dos mesos per acabar amb la pandèmia.

El consistori estudiarà la possibilitat de traslladar la Festa Major d’Estiu i la Festa Major de Fontpineda a mesos posteriors, quan la situació sanitària ho permeti i la ciutadania es pugui retrobar i festejar sense cap risc.

Font: Aj. Palleja

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here