L’Ajuntament ha expressat en un comunicat el seu condol en nom de la ciutat, als familiars i a les persones de l’entorn de la víctima, veïna de Molins de Rei. Segons el consistori de la capital del Baix Llobregat, al llarg dels darrers trenta anys, les vies del tren han costat la vida a 29 persones

L’accident s’ha produit aquest migdia al pas a nivell de la localitat baixllobregatina, on la víctima, una dona de 51 anys, ha resultat ferida de gravetat. Posteriorment ha estat traslladada a l’Hospital de Bellvitge, on finalment ha mort.

L’alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz, ha comunicat el succés a la Delegació del Govern a Catalunya, al Ministeri de Foment i a ADIF i ha reiterat el desig de la ciutat que aquest sigui l’últim accident mortal al pas a nivell, en una clara al.lusió a la necessitat de que es materialitzi el projecte de soterrament, que la ciutat estava a punt de veure començar quan va esclatar la crisi del coronavirus.

Segons informa l’Ajuntament en un comunicat, Adif ha confirmat que s’han reprès els tràmits administratius per a poder iniciar les obres de l’esperat soterrament de les vies, després de l’aturada provocada pel coronavirus.

L’Ajuntament està pendent d’una propera reunió amb Adif on es presentarà el calendari d’obres previst.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here