Durant la primera setmana de la Fase 1 també han tornat a l’activitat les pistes de pàdel del poliesportiu Francesc Calvet i Tennis Despí, la deixalleria, per a particulars, o el Mercat de Pagès al parc de Torreblanca

Les biblioteques Miquel Martí i Pol i Mercè Rodoreda han reobert aquest matí a l’activitat presencial. En aquesta fase 1 de desescalada, les persones usuàries poden agafar documents en préstec i retornar els prorrogats (a les bústies habilitades a l’exterior), però no es pot accedir a la col·lecció de documents, ni a l’espai d’estudi ni fer servir els ordinadors. Els ciutadans i ciutadanes que volen accedir al préstec han de trucar o enviar un correu electrònic per fer la reserva de manera que el personal el pugui preparar i evitar cues. Per tal de garantir la seguretat, s’han col·locat mampares als taulells; senyalització per mantenir la distància, a més de posar a l’abast de tothom solucions hidroalcohòliques. La biblioteca Mercè Rodoreda obre de dilluns a dijous de 15.30 a 19.30 h, i  divendres de 10 a 14 h, i la Miquel Martí i Pol, de dimarts a divendres de 15.30 a 19.30 h, i els dimarts de 10 a 14 h.

D’altra banda, avui 2 de juny també ha tornat a l’activitat parcial el Centre Jujol-Can Negre que atén en horari reduït (dimarts i dijous de 10 a 13 h, i dimecres de 18 a 20 h) a consultes relacionades amb l’Escola Municipal d’Art i com a Punt d’Informació Turística. La resta d’espais, incloses les sales d’exposicions, romandran tancades al públic. Aquest cap de setmana, s’ha reactivat el Mercat de Pagès del parc de Torreblanca que ofereix els seus productes de la marca Producte Fresc del Parc Agrari els diumenges de 10 a 14 hores. Els paradistes han pres mesures per mantenir la seguretat interpersonal com ara la col·locació de tanques de separació entre la clientela, o pantalles de protecció entre venedor i clientela.

En l’àmbit esportiu, els aficionats al pàdel ja el poden practicar, de manera individual, a les instal·lacions del Tennis Despí i al poliesportiu Francesc Calvet, amb cita prèvia i amb unes mesures de seguretat molt semblants. En aquesta primera fase no es poden utilizar les dutxes ni els vestidors, i les persones usuàries han de portar mascareta i guants a l’entrada i sortida, entre d’altres mesures preventives. Demà dimecres 3 de juny, està previst que es reprengui el servei de fisioteràpia al poliesportiu Francesc Calvet.

En la darrera setmana Sant Joan Despí ha reobert altres serveis, com la deixalleria (per a particulars, ja que per a industrials no ha tancat) o el cementiri municipal.

Font: Aj. Sant Joan

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here