L’actor d’Esplugues, Jordi Mestre, va morir la matinada de dissabte en un accident de moto al carrer Segovia de Madrid al xocar contra un semàfor.  

Jordi Mestre, de 38 anys, va néixer a Esplugues de Llobregat i era presentador, actor i model. Segons va informar la Unió Espanyola d’Actors i Actrius va morir dissabte a la nit en un accident de moto al xocar contra un semàfor del carrer Segovia de Madrid.

El jove va morir a l’acte després del fort impacte en el que la moto va acabar a una cinquantena de metres del lloc del xoc. Els agents d’una patrulla de la policia Nacional van intentar reanimar-lo però no van poder fer-hi res.

Mestres era llicenciat en Arts Escèniques per l’Institut del Teatre de Barcelona i va ser el primer reporter masculí del desaparegut programa “Sé lo que hicisteis…”, produït per Globomedia. Tambá havia participat a la sèrie de TV3 “Via Augusta i havia protagonitzat el un dels videclips de la cantant Vega.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here