El Museu obrirà els caps de setmana, de 10 a 14 h, i l’entrada serà gratuïta durant el mes de juny

La reobertura es farà en la modalitat de visita lliure i de moment no s’hi acceptaran grups ni s’hi programaran activitats

El Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera obrirà les portes el proper dissabte, 13 de juny, amb les mesures preventives i les recomanacions sanitàries i higièniques prescrites, i amb totes les condicions necessàries per facilitar l’acollida de visitants. El Museu tornarà a obrir e manera regular els caps de setmana, de 10 a 14 h, i l’entrada serà gratuïta fins al 30 de juny.

La reobertura es farà en la modalitat de visita lliure i l’aforament del Museu es limitarà a un terç del màxim permès. De moment, no s’hi acceptaran visites en grup ni s’hi programaran activitats.

La mascareta serà obligatòria durant la visita la Museu i es disposarà de gel hidroalcohòlic per als visitants a la recepció i a diferents espais.

El Museu de la Colònia Sedó

La colònia Sedó es distingeix d’altres colònies cotoneres per les seves importants dimensions i per l’ús d’un sistema hidràulic que aprofitava al màxim l’energia de l’aigua. La visita al Museu permet descobrir l’estructura i el funcionament d’una colònia industrial que conserva una gran turbina del segle XIX.

El Museu de la Colònia Sedó és una de les tres seus del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) i forma part del seu Sistema Territorial, integrat per 27 centres que expliquen la industrialització a Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here