El PAS es reformula en la seva setena edició per oferir del 24 de juliol al 8 d’agost una programació musical renovada, de màxima qualitat i adaptada als temps de la Covid-19.

Mélodie Gimard, Patáx, Meritxell Neddermann, Marc Parrot i Eva Armisén, i La Belluga completen un cartell musical d’excepció en un festival que enguany es trasllada a la piscina d’estiu de Martorell.

Música, diversitat i eclecticisme a l’empara de les càlides nits de juliol i agost. Aquests són els ingredients principals que conformen la setena edició del PAS (Pont a les Arts Sonores), el festival musical d’estiu de Martorell. Del 24 de juliol al 8 d’agost la ciutat acollirà un total de cinc concerts variats i per a tots els gustos amb l’objectiu de seguir apropant la música a la gent i propiciar una oferta artística gratuïta i de primer nivell.

Enguany, el PAS repeteix presència a l’escena cultural catalana consolidat de ple com un dels esdeveniments artístics de referència al Baix Llobregat i amb tot a punt per oferir aquest 2020 una edició adaptada a la realitat de la Covid-19. Així, Mélodie Gimard, Patáx, Meritxell Neddermann, Marc Parrot i Eva Armisén, i La Belluga seran els artistes protagonistes d’un festival que per primer cop es trasllada a la piscina d’estiu de Martorell, on el públic assistent podrà gaudir de la millor música.

Serà, doncs, un “PAS canviat”, amb dates i emplaçament renovats, amb totes les mesures higièniques i de prevenció per a garantir la seguretat de tots els assistents, però amb la mateixa ambició i essència que l’ha convertit en una cita cultural ineludible de l’estiu català. Andreu González, regidor de Cultura, Museus i Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Martorell, avança que “novament, les propostes miren de complaure tots els gustos: flamenc, jazz, salsa, música negra americana, cançó d’autor… I tot amb un punt en comú: la qualitat musical dels artistes novells o experimentats”.

En la mateixa línia, Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, destaca que “sabem que enguany la celebració del PAS comporta canvis importants, però són aquests canvis precisament els que ens permeten poder-lo celebrar mantenint totes les mesures de protecció i seguretat. D’altra manera no el podríem celebrar”.

El 24 i 25 de juliol el “PAS canviat” donarà el tret de sortida amb el flamenc fusionat amb jazz i la música moderna de Mélodie Gimard a la piscina d’estiu. Seguirà Patáx, els dies 31 de juliol i 1 d’agost, oferint un directe potent, fresc i atrevit. I el “PAS canviat” el completarà Meritxell Neddermann el 7 i 8 d’agost, amb una música serena, magnètica i sensual.

De la seva banda, la pista annexa del Pavelló acollirà l’espai del festival dirigit als més menuts, el PAS petit, oferint les actuacions de Marc Parrot i Eva Armisén (1 d’agost) i La Belluga (8 d’agost), i acostant els artistes i la música als infants de la casa.

L’obertura de portes es farà una hora abans de l’inici de cada espectacle i l’aforament serà limitat a 500 persones per sessió. Per accedir al recinte, a més, caldrà complir totes les mesures de seguretat i d’higiene establertes. En aquest sentit, serà obligatori l’ús de mascareta i respectar la distància interpersonal mínima. A més, a l’entrada de la piscina s’habilitarà un dispensador amb gel hidroalcohòlic.

Les entrades per a les diferents actuacions, que són de caràcter gratuït, ja es poden adquirir a través del web pas.martorell.cat o a les oficines del PMSAPM, on també podreu consultar tota la informació sobre el festival i la programació completa.

Font: MiradaLocal

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here