Caldrà recollir prèviament l’entrada gratuïta a l’Ajuntament. L’aforament és limitat per poder garantir la distància de seguretat

El divendres 24 de juliol, el cinema a la fresca tornarà a Castellví. Serà de la mà de ‘Campeones’, dirigida per Javier Fesser i Premi Goya 2019 a la millor pel·lícula. La sessió d’aquest juliol serà, però, diferent de les d’anys anteriors, ja que l’aforament de la plaça del poble serà molt menor de l’habitual per poder garantir la distància de seguretat entre persones i caldrà recollir abans l’entrada gratuïta a l’Ajuntament per poder-hi participar. L’inici de l’activitat serà a les 22h. Tots els espectadors i espectadores caldrà que duguin mascareta durant la sessió de cine a la fresca.

Les persones que vulguin gaudir d’aquesta sessió de cinema a la fresca podran passar per l’Ajuntament del 20 al 24 de juliol, de 9 a 14h, a recollir la seva entrada numerada, fins a completar l’aforament màxim previst. A banda, en arribar a la plaça, caldrà consultar quin accés correspon a cada número d’entrada, ja que es dividirà el públic en diferents grups per evitar aglomeracions.

Font: Aj. Castellví 1

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here