Les activitats són gratuïtes (amb reserva prèvia) i tenen lloc a l’espai CanTo (jardins de Can Torrents)

La programació lúdica i cultural Viu l’Estiu a Sant Boi continua a l’agost. Hi ha previstes, per a tots els divendres i dissabtes del mes, sessions musicals protagonitzades per dj’s de la ciutat.

Les primera sessió va ser a càrrec de Jessy (divendres 7 d’agost), amb una proposta de temes musicals escollits per passar-ho bé, i Aitor BTS (dissabte 8 d’agost), que va acompanyar el públic assistent a un viatge per les diferents etapes de la música afroamericana.

El següent cap de setmana, podrem gaudir amb Yoda (14 agost), responsable de posar música als esdeveniments del Llobregat Slam Poetry, i La Marquesa (15 agost), que presentarà una selecció molt eclèctica de les seves cançons preferides.

Les cançons sempre boniques de DJ Cristina (21 agost) i una banda sonora per al vespre servida per DJ Anti Lo-Fest (22 agost) amenitzaran el tercer cap de setmana del mes.

Tancaran la programació Danny Boy (28 agost) amb rock dels 60, 70 (i 80) i Curuxa (29 agost), amant de l’indie, el ‘post punksynth-pop’ i tot el que faci moure elegantment els malucs.

Les entrades són gratuïtes (cal reservar-les prèviament a agendasb.info) i totes les sessions dj tindran lloc a l’Espai CanTo (jardins de Can Torrents) a partir de les 20 hores. Per una cultura segura , al recinte serà obligatori l’ús de mascareta i seguir totes les mesures d’higiene i prevenció establertes per l’organització.

Les sessions són organitzades per l’ Ajuntament amb la col·laboració de Bars’n’Viu de Sant Boi. Tres d’elles són a càrrec de dj’s del col·lectiu Sant Boi No-Star.

Més informació: Instagram @culturasantboi

Font: Aj Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here