Després de tres dies de protestes veïnals, cap a les cinc de la tarda d’aquest dimecres, un cop rebuda l’ordre judicial, s’han pogut desallotjar les persones que van ocupar divendres passat una casa al carrer Barcelona de Pallejà (Baix Llobregat).

Un fort dispositiu policial va protegir les immediacions de l’immoble durant tota la tarda per evitar nous aldarulls. Un bon nombre de veïns i diversos simpatitzants de VOX s’havien acostat a la casa on hi havia convocada una nova concentració de protesta a les set de la tarda.

La presència de partidaris del partit d’ultradreta va provocar moments de tensió amb alguns presents que els van recriminar que volguessin treure rèdit polític de la situació.

Malgrat que els aldarulls s’han concentrat aquests dies a la casa del carrer Barcelona, aquest dimecres també hi havia presència policial al carrer del Riu, a tocar de l’Ajuntament de Pallejà, on també s’han produït ocupacions d’habitatges darrerament.

Dimarts, unes 200 persones es van concentrar cap a les vuit del vespre per segon dia consecutiu davant la casa ocupada il·legalment a Pallejà (Baix Llobregat) per una família a principis de setmana.

Segons van informar els Mossos d’Esquadra, durant la protesta , que va obligar a tallar l’A-2, un dels concentrats va ser detingut per llençar ous i pedres contra l’habitatge i tres més van ser denunciats administrativament per concentració no autoritzada.

Durant la protesta del vespre anterior, que va aplegar un centenar de persones, els propietaris de l’habitatge i alguns manifestants van intentar fer fora els ocupants que, al seu torn, es van encarar amb els veïns insultant-los i amenaçant-los.

L’ acte de protesta de dilluns al vespre va finalitzar amb tres manifestants denunciats per desordres públics.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here