Commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, acte adaptat a les mesures de seguretat establertes amb motiu de la COVID-19.

L’acte Institucional en commemoració de l’11 de setembre serà adaptat a les mesures de seguretat. El presidirà l’alcalde del municipi, Isidre Sierra, i consistirà en:

  • Ofrena floral de partits polítics, entitats i comissions locals.
  • Parlaments.
  • Cantada virtual de l’Himne Nacional de Catalunya interpretat per la Coral la Vall.

L’Ajuntament de Sant Climent ha decidit mantenir l’acte institucional que cada any realitza al Jardí de l’Ancora adaptant el format a les mesures decretades amb motiu de la Covid-19. En aquest sentit, fa una crida a totes les entitats del municipi que hi vulguin participar a inscriure’s a l’acte de manera prèvia i informa que, en aquesta ocasió, el nombre de persones per entitat que podran realitzar l’ofrena floral estarà limitat a un màxim d’1 persona.

Per inscriure’s, cal enviar un correu electrònic a monzonisga@santclimentdellobregat.cat o bé trucar al 93 658 07 91 (de 9 a 14 h). Caldrà indicar el nom de l’entitat, així com el nom, cognom i telèfon de la persona que participaran en l’ofrena.

El públic en general que vulgui assistir als actes s’haurà d’inscriure prèviament trucant al telèfon 93 658 07 91.

Tots els/les assistents hauran de venir 15 minuts abans per tal de poder accedir al lloc habilitat a la Plaça de la Vila.

Font: aj. sant climent

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here