A l’acte de reconeixement realitzat al Parc de la Mariona, hi han participat unes 60 persones d’entitats, sector sanitari, societat civil, representants del consistori, i associacions de veïns en representació dels vilatans i vilatanes

L’acte d’agraïment i reconeixement als voluntaris, als treballadors del sector salut i als servidors públics, conduït per Mònica Usart, va iniciar-se a les 19 hores. Va ser un acte tancat al públic per garantir els protocols de distància de seguretat i amb un programa format amb artistes locals, per reconèixer als guardonats la seva important tasca durant els moments més durs de la pandèmia de la covid-19.

L’obertura de l’acte va anar a càrrec de Gorka Garay & String Quartet, així com el moment de record i el tancament. Per altra banda, la lectura musicada va anar a càrrec de Lluís Posada i Miquel Bofill, com també el tancament.

Els parlaments es varen dividir en tres blocs: el reconeixement als grups de voluntaris i voluntàries; el reconeixement als treballadors i treballadores del sector salut, i el reconeixement als servidors i servidores públics.

L’alcalde, Xavi Paz, va pronunciar un parlament institucional i va tenir unes paraules pels “molinencs i molinenques, que malauradament, ens han deixat durant aquesta pandèmia. Veïns i veïnes molt estimats a qui la covid-19 no ens ha permès dir adéu”. Alhora, va destacar “la important tasca de tots els col·lectius que han estat en primer línea o han col·laborat durant aquesta pandèmia.”

Els guardonats han estat ADF Puigmadrona-Olorda, les Cosidores de Mascaretes, la Creu Roja, els Makers MdR, Protecció Civil, la Xarxa de suport MdR, el CAP la Granja, la Clínica de Molins de Rei, la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i, finalment, tots i totes els treballadors i treballadores municipals.

Font: Aj. Molins

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here