Notícia actualitzada a les 20:14

A mitja tarda d’avui ha començat un incendi de grans proporcions a l’empresa Dallant, dedicada a la fabricació d’ingredients alimentaris, situada al Polígon el Pla de Sant Feliu de Llobregat. Els treballadors han estat evacuats i no hi ha ferits segons informa el SEM. Bombers recomana a la població de la capital del Baix Llobregat que tanqui finestres i portes a causa de la gran quantitat de fum

Bombers apunta al seu Twitter que segons les primeres informacions l’origen del foc seria un dipòsit de combustible que ha començat a cremar al mig de l’indústria. El fum de l’incendi no revesteix risc químic i per això no s’activarà el pla PLASEQCAT (Pla especial d’emergència química).

El CECAT ha informat a les 18:42 de que s’havien rebut 92 trucades de veïns i veïnes. En aquests moments (20:22h) hi ha 30 vehicles de bombers actuant i la Policia Local ha procedit a tallar els carrers veïns.

L’Ajuntament santfeliuenc informa que els Bombers recomanen a la població de Sant Feliu que a causa del fum tanqui les portes i finestres de casa i per ça seva banda, ha decidit tancar els espais esportius propers a la zona, Grases i Falguera, com a prevenció a causa de la presència de fum provinent de l’incendi. Els entrenaments han quedat suspesos fins a nou avís.

A causa del fum @bomberscat recomana a les persones que tinguin patologies respiratòries que no surtin al carrer durant les properes hores. @emegenciescat recomana a la població que no s’apropi a la zona i no romangui a l’exterior, si arriba el fum o senten molèsties #SantFeliu

L’incendi ha provocat una espectacular columna de fum que es pot apreciar des de diferents punts de la comarca.

elbaix.cat continuarà informant.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here