A hores d’ara encara hi ha molts punts calents que fumegen tot i que l’incendi es va donar per estabilitzat ahir abans de les 22h. Dues escoles de la capital baixllobregatina properes a la zona, han tancat avui a causa de la persistència del fum que impedeix obrir finestres de manera normalitzada

Una quinzena de dotacions dels Bombers segueixen treballant per extingir l’incendi que ha cremat una nau industrial dedicada a l’emmagatzematge de l’empresa Dallant de components alimentaris, ubicada al Polígon industrial del Pla a Sant Feliu de Llobregat. Es preveu que l’incendi es doni per totalment extingit en les properes 2 hores.

El foc, que es va donar per estabilitzat a dos quarts de deu de la nit, es va declarar ahir dijous a les 6 de la tarda. Ha afectat completament una nau de 3.000 metres quadrats però no ha provocat ferits. Donada la seva magnitud, hi van treballar més de 40 vehicles de bombers, entre ells hi van col·laborar diversos efectius dels Bombers de Barcelona.

El fum de l’incendi no revesteix ara, ni ha revestit en cap moment risc químic, i per això el Departament d’Interior no va activar ahir el pla PLASEQCAT ni es van encendre les senyals acústiques de risc químic. Nom obstant, la inhalació de fum en persones que tinguin patologies respiratòries pot ser perillosa, i per això s’ha recomanat a aquestes persones màxima precaució.

Tancament de centres educatius propers

Segons ha anunciat l’Ajuntament de Sant Feliu a les seves xarxes socials, els Serveis Territorials del Departament d’Educació han decidit suspendre avui l’activitat lectiva a les escoles Falguera i Martí Dot davant la impossibilitat de tancar finestres per seguir les mesures de prevenció de la Covid-19, i donada la proximitat dels centres educatius a l’incendi de l’empresa Dallant, que tot i estar estabilitzat continua produint fum.

 

Font: ACN, Ajuntament de Sant Feliu i @bomberscat

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here