La gavanenca Laura Redondo ha aconseguit l’or  en llançament de martell amb una marca de 68,12

La gavanenca Laura redondo ha obtingut el seu segon títol nacional de llançament de martell. Redondo va obtenir una marca de 68,12 en els Campionats d’Espanya, que van disputar-se aquest passat cap de setmana a Madrid.

L’atleta va expressar que esperava aconseguir un millor llançament tot i que es va mostrar contenta perquè tot havia anat molt bé. Va assegurar que els objectius de la temporada s’havien complert. A més, va mostrar-se satisfeta amb les precaucions sanitàries del campionat degut a la situació excepcional donada per la Covid-19

Redondo va recordar com de complicat havia estat el confinament però va afirmar que mica en mica va poder tornar a entrenar al CAR de Sant Cugat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here