Enguany hi haurà dues distàncies, de 5 i 10 km, i les inscripcions s’hauran de fer telemàticament i abans del dia de la prova per motius de seguretat

El 18 d’octubre Sant Vicenç dels Horts viurà una nova edició de la popular cursa La Vicentina. Enguany la prova compta amb la novetat de dues distàncies: 5 km i 10 km, i com sempre estarà oberta a tots els públics. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través d’aquest enllaç

Per motius de seguretat la prova se celebrarà amb certes restriccions. En primer lloc hi haurà un límit en les inscripcions, i es recomana que es facin prèviament a la cita i per internet. En segon lloc, les sortides dels i les esportistes serà esglaonada, garantint que no es produeixin aglomeracions en cap tram del recorregut. Per últim, els i les participants hauran de dur mascareta abans d’iniciar la prova i un cop l’acabin.

La prova s’iniciarà a les 10 h i tindrà sortida i arribada al Parc de la Foneria. La cursa transcorrerà pels carrers del municipi i per la llera del riu Llobregat (amb quasi 4 quilòmetres totalment plans) dins d’un entorn natural privilegiat. Hi haurà servei d’avituallament per la prova més llarga.

El regidor d’Esports, Xavi Gómez , ha animat a tothom a participar-hi i ha explicat: “ Sant Vicenç dels Horts té un gran esperit esportiu i a poc a poc i amb seguretat l’hem d’anar recuperant. És molt important que els i les joves, persones adultes i grans facin esport i en promoguin els seus valors ”.

La prioritat de l’organització és mantenir la seguretat i la salut de les persones que participin de l’esdeveniment. Per això es recorda l’ús de la mascareta i que cal mantenir les distàncies de seguretat. Totes les persones inscrites rebran una samarreta tèrmica termoreguladora de màniga llarga de la marca HG, així com la tradicional bossa del corredor amb obsequis dels col·laboradors.

Font: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here