Una cinquantena de vehicles van recórrer ahir 1 d’octubre, al vespre, els diferents barris de Cornellà, per reivindicar la vigència de l’1-0 en el tercer aniversari de la seva celebració

Convocats per la Xarxa de Cornellà per la República, ho van fer guarnits amb urnes, estelades i cartells reivindicatius. Àngel Ametller, un dels organitzadors, va explicar a l’ACN que donades les restriccions imposades per la pandèmia van creure que una marxa de cotxes i motos “era la manera més segura” de transmetre als veïns del municipi que l’1-O i tot el que representa “continua viu”. “Commemorem que tot i la repressió de l’Estat no ens vam arronsar i que aquest és el camí que hem de seguir”, va afegir.

La marxa va sortir als volts de dos quarts de set de la tarda de les immediacions del camp del RCD Espanyol, on van tenir espai per agrupar-se i preparar els vehicles, i va recórrer els diferents barris de Cornellà per dissoldre’s a la plaça de l’Ajuntament.

D’inici, la caravana la van formar una cinquantena de cotxes i motos a la que es van sumar alguns vehicles més durant el recorregut. També hi va voler participar un veí que va completar el recorregut en una cadira de rodes elèctrica.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here