Els cantants baixllobregatins Nil Moliner i Aitana han estat nominats en diferents categories a Los 40 Music Awards 2020, uns dels premis més importants de la industria musical espanyola.

Nil Moliner i Aitana no han deixat de sonar i sembla ser que ho faran durant molt més temps. Ahir van publicar-se les nominacions a Los 40 Music Awards 2020, uns dels premis més importants de la industria musical espanyola, que atorga la cadena Los 40 principales.

El músic del Sant Feliu de Llobregat ha estat nominat a Artista o grupo revelació de l’Any i a Cançó de l’any amb Soldadito de Hierro juntament amb Dani Fernández. Moliner va veure aturada la gira de presentació del seu nou disc, Bailando en la batalla, degut a la pandèmia, tot i així, el músic no ha parat de treballar, de produir nous temes i videoclips i de participar a iniciatives de música en directe a través de xarxes socials durant el confinament. Té previst, si la situació ho permet, iniciar la gira el proper febrer del 2021 amb un concert a la Sala Razzmatazz de Barcelona i moure’s per tots els racons d’Espanya fins a finalitzar-la, al Sant Jordi Club.

La cantant de Sant Climent de Llobregat ha estat nominada a Artista o grup de l’any on comparteix nominació amb noms com Dani Martín, Pablo Alborán o David Bisbal. També ha estat nominada a Cançó de l’any per Si tú la quieres, cançó que va treure durant el confinament amb David Bisbal, i “+” juntament amb Cali y el Dandee. Finalment, ha estat nominada a Millor videoclip per la cançó Enemigos, juntament amb Reik. L’artista, que recentment també ha estat nominada a un Latin Grammy, és una de les cantants amb més projecció internacional del país. Desde la seva sortida d’Operación Triunfo no s’ha aturat, amb la gira del seu disc Spoiler (que també s’ha vist alterada per la pandèmia) i amb continues col·laboracions amb artistes de renom.

En aquesta edició, Pau Donés, rebrà el premi especial Golden Music Award, que serà entregat pòstumament després de la seva defunció el passat mes de juny.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here