Les treballadores i treballadores de la planta d’Aryzta Bakeries Iberia d’Olesa no es rendeixen i intensifiquen les seves accions de protesta contra l’ERO i en defensa dels seus llocs de treball, abans que finalitzi el període de consultes de l’expedient, el proper divendres 30 d’octubre.

Coincidint amb les pròximes reunions entre la direcció de l’empresa i la representació de la plantilla, amb la mediació de l’Administració, s’han convocat dues concentracions, la que es va celebrar divendres 23 d’octubre i la de demà dilluns 26 d’octubre, a les 15 hores, davant la seu dels Serveis Territorials de Treball de Barcelona (c. d’Albareda, 2-4), per donar suport als companys i companyes que participen en les reunions.

CCOO d’Indústria ha expressat públicament el seu suport a la mobilització dels treballadors i treballadores d’Aryzta Bakeries Iberia, i ha en un comunicat afirma que el sindicat seguirà “lluitant fins al darrer moment per la continuïtat de l’activitat i l’ocupació de la planta d’Olesa”.

Font: CCOO

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here