El cinema santfeliuenc acull del divendres 30 d’octubre al diumenge 8 de novembre part de la programació del festival de cinema asiàtic

És l’única sala de cinema fora de Barcelona que acollirà títols del festival: es projectaran 10 pel·lícules de 8 països asiàtics diferents

CineBaix es converteix a partir d’aquest cap de setmana en una de les seus de l’Asian Film Festival Barcelona (AFFBCN), organitzat per la Casa Àsia de Barcelona. El cinema del Baix Llobregat se suma així a les sales que acolliran la programació d’aquest festival que vol contribuir al coneixement de cinematografies que no solen estar presents als circuits comercials. CineBaix és l’única seu del festival fora de Barcelona: també s’han programat títols als Cinemes Girona, a Caixafòrum i a la Filmoteca, tots tres a la capital catalana i a la plataforma Filmin.

Del divendres 30 d’octubre al diumenge 8 de novembre es podran veure a Sant Feliu una desena de pel·lícules de 8 països diferents: Xina, Filipines, Índia, Tailàndia, Kazahstan, Japó, Vietnam i Iran. Es tracta de títols realitzats els últims dos anys i tots són estrenes a l’estat espanyol. L’Asian Film Festival aposta per un cinema d’autor en què predomina el drama com a gènere per excel·lència.

CineBaix programarà una pel·lícula diferent cada dia a partir d’aquest divendres, excepte dimarts 3 i dimecres 4, que el cinema està tancat. La primera serà Wisdom Tooth, de Liang Ming, una pel·lícula de la Xina; dissabte serà el torn d’Edward,de Thop Nazareno, de les Filipines;perdiumenges’haprogramatVinciDai,deSrijitMukherji,ielprimerblocestancarà dilluns amb Nha Harn,de Chantana Tiprachart, de Tailàndia. Podeu consultar la programació i horaris complets a la web de CineBaixi comprar entrades anticipades aquí.

Les pel·lícules es faran a la sala 4 de CineBaix i seran en VOSE. Els preus són els habituals de CineBaix: 6 euros l’entrada general, 4’5 per socis i sòcies, i 5 per majors de 65 anys, menors de 12 i per la sessió de dilluns, dia de l’espectador. Totes les sessions començaran entre les 17h i les 19h per adaptar-se als horaris i restriccions de l’actual context per la pandèmia de la covid.

Font:cinebaix

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here