El Club d’Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament organitzen ‘Mou-te contra les violències masclistes’

Avui dia 25 de novembre es posarà en marxa a Sant Boi una acció col·lectiva que convida la ciutadania a fer quilòmetres per lluitar contra les violències masclistes. El Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament organitzen aquesta iniciativa, que suma l’esport a una causa social en el marc de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones (25N).

L’objectiu de Mou-te contra les violències masclistes és sumar, entre totes i tots, 2.500 km fent esport a la ciutat i trobar les 12 fitesque hi haurà als diferents barris.

L’acció s’iniciarà el 25 de novembre, quan es donaran a conèixer les ubicacions de les fites, i es perllongarà durant 25 dies . Cadascuna de les fites serà un cartell amb una frase que recordarà que encara queda molt per avançar en el camí cap a l’eliminació de les violències masclistes.

Les persones que vulguin participar han de sortir a fer esport complint amb totes les mesures de seguretat. S’han de descarregar l’ app de IWOPI Challenge (plataforma especialitzada en el suport a causes socials mitjançant l’esport) i registrar-se amb el codi “mou-te25n”. Després han de vincular IWOPI amb la seva app esportiva preferida i ‘donar’ a l’esdeveniment els quilòmetres que facin

L’acció també convida els ciutadans i les ciutadanes a participar d’una altra manera, fent-se fotos a cadascuna de les fites i publicant-les a les xarxes socials Instagram, Facebook o Twitter amb l’etiqueta #MouteContraLesViolènciesMasclistes. Totes les fotografies formaran part d’un gran mural final

Xperience Sant Boi col·labora amb aquesta acció. Si s’aconsegueix l’objectiu d’arribar als 2.500 km , donarà 500 euros a una entitat vinculada amb la lluita contra les violències masclistes.

Font: aj. Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here