El Gremi d’Hostaleria de Castelldefels organitza de nou aquest mes de desembre la Ruta de la Tapa, que arriba a la tretzena edició. Les persones que completin la meitat del passaport expedit, després de visitar almenys la meitat dels vint-i-cinc establiments participants, entraran en el sorteig d’una tablet.

Tapes de qualitat, a vint-i-cinc bars i restaurants de Castelldefels, a preu únic (tres euros, beguda inclosa) i amb la possibilitat d’entrar en un sorteig i de votar pel millor plat. Això és el que ofereix la Ruta de la Tapa de Castelldefels 2020, que el Gremi d’Hostaleria, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Generalitat, posa en marxa fins al dia 21 de desembre.

Els establiments participants estan distribuint entre la seva clientela i les persones que ho demanen el passaport que informa de quins son els vint-i-cinc establiments que prenen part en la promoció, i quina tapa oferten. Cadascun d’ells, en consumir la seva tapa, estamparà el seu segell al passaport, la qual cosa permetrà al seu posseïdor participar en el sorteig final. El passaport també es pot aconseguir a les oficines del Gremi entitat professional, al carrer Pintor Serrasanta, 4, de dilluns a divendres, de 9:30 a 13:30 h. El telèfon és el 93 665 37 54.

Amb el Passaport es poden provar tantes tapes com es vulgui. Una vegada finalitzada la campanya, per a poder participar en els sortejos és imprescindible que el Passaport tingui, com a mínim, el segell del 50% dels establiments participants.

El termini de lliurament del passaport segellat, que s’ha de dipositar a l’urna de les oficines del gremi, finalitza el dilluns 30 de desembre de 2020. La persona guanyadora serà informada per telèfon i per mail.

Amb motiu de l’emergència sanitària provocada per la pandèmia de covid-19, la XIII Ruta de la Tapa estarà subjecta a com evolucioni la situació sanitària, raó per la qual poden donar-se canvis en les dates i els horaris.

Font: Gremi Hosteleria

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here