La representació que havia de veure’s del 15 de març a l’1 de maig s’ha transformat en una“llibreta del director” en quatre volums que s’editarà amb les aportacions recollides

La Passió d’Olesa no ha pogut pujar aquest 2020 a l’escenari, però l’espectacle que s’havia de veure del 15 de març a l’1 de maig vol prendre vida d’una altra manera, del tot inusual. L’entitat ha posat en marxa una campanya de Verkami sota el lema “La Passió d’Olesa de Montserrat 2020 (peremportar)” amb la qual es volen recollir fons per editar quatre llibrets que contenen tots els detallsde l’espectacle que s’havia previst per aquest any. Els volums tenen la forma d’una “llibreta del director” que conté les diferents escenes amb el corresponent repartiment, il·lustracions, esquemesd’escenografia i il·luminació i molts detalls més. (Accés a la campanya al portal de Verkami)

Els tres primers volums, d’unes 50 pàgines cadascun, són els que corresponen a cadascun dels tres actes de La Passió d’Olesa. El quart és el llibret de presentació del projecte i informació addicional del’espectacle. Les persones que vulguin fer les seves aportacions a la campanya poden triar entrediferents modalitats, i segons l’escollida rebran diferents recompenses. Així, les aportacions podenanar des de 22 euros (un llibret a escollir entre els tres actes més el llibret del projecte) fins a 40 euros (els llibrets dels tres actes més el del projecte). També hi ha altres recompenses pensades per a empreses o comerços que vulguin sumar-se a la campanya. Tots els particulars, comerços i empreses que facin la seva aportació podran posar el seu nom, si ho desitgen, al llibret del projecte.

La transformació de La Passió d’Olesa 2020 en una “llibreta del director” parteix precisament d’unaidea del director de l’espectacle, Ignasi Campmany, que s’ha encarregat de la maquetació i lail·lustració dels volums de forma totalment desinteressada. La proposta ha comptat igualment amb elsuport d’altres persones que hi han posat el seu granet de sorra per fer que els llibrets puguin esdevenir realitat. A tots ells, La Passió d’Olesa de Montserrat els vol expressar un sincer agraïmentper fer possible que aquest projecte pugui dur-se a terme. L’ànima i motor de l’entitat és la seva genti aquest 2020 ha quedat demostrat una vegada més que és així.

Els diners recollits en la campanya de Verkami es destinaran majoritàriament a finançar la impressió dels llibrets. Una altra part dels fons anirà destinada a enviaments de les recompenses que hagind’anar fora d’Olesa, i també es dedicarà part de l’import recollit a cobrir despeses de la segonainiciativa vinculada a aquest projecte de Verkami, que és una activitat dedicada a La Passió d’Olesa i la seva gent que s’està preparant al desembre de 2020. El restant serà per a impostos i despeses de producció i difusió de la campanya.

Font: La Passió d’Olesa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here