De White Hole a Trajecte Animal

Aquest concert suposa un tancament i una obertura en la carrera d’Eduard Iniesta. El diumenge 13 de desembre a les 19.00 hores a l’Atrium de Viladecans el guitarrista i cantant començarà la gira del seu 10è CD, Trajecte Animal (Discmedi 2020). Es tracta d’un disc trencador, d’essència rockera i fet a 4 mans amb el seu germà Xavier.

D’un costat, Eduard Iniesta s’acomiada de la gira White Hole que l’ha acompanyat aquests darrers dos anys i de l’altra banda serveix com a tret de sortida de Trajecte Animal, el seu nou treball discogràfic que ha vist la llum el dia 20 de novembre a les plataformes digitals i en format CD i LP.

Trajecte Animal consisteix el desè en la seva carrera i en el que Eduard Iniesta s’endinsa en el món del rock, des d’una visió molt personal, contundent i alhora sofisticada, amb uns riffs de guitarra elèctrica de pes i notes definitives que s’acoblen al sentit melòdic molt del segell de l’autor.

Acompanyat per una banda contundent de músics consagrats com són Àlex Tenas (bateria), Cristina Membrive (baix elèctric) i Gerard Nieto (Hammond), Eduard Iniesta ha dut a terme aquest treball en col·laboració destacada amb el seu germà Xavier, qui a més d’aportar les lletres i veus, també hi toca l’harmònica.

Produït per ell mateix i assistit per Dani Vega de Mishima, Trajecte animal, és un treball de qui es reconeix com un trajecte visceral de vivències, experiències, concerts i sobretot, molta carretera.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here