Atesa l’excepcional situació derivada de la crisi de la Covid-19, l’Ajuntament de Sant Feliu impulsa una proposta alternativa en l’àmbit de la difusió artística al municipi, apostant per la cultura segura i pel talent local amb la creació del festival Sent Sant Feliu.

La iniciativa Sent Sant Feliu és una mostra virtual del talent creatiu i cultural que hi ha a la ciutat, i que compta amb les actuacions de música, poesia i dansa de 25 artistes locals, que per garantir les mesures sanitàries s’han enregistrat a porta tancada. Aquestes actuacions veuran la llum entre el 18 i el 20 de desembre a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.

Ramon Mirabet, Seikos, The Penguins, Peña Luís de Córdoba, La Estrella de David, Con 2 Tacones, Clash City Rockers, La Mordida, Frank Gálvez, Esbart Sant Feliu, Sibaris… Són només alguns dels 25 noms les actuacions dels quals es van gravar durant el mes de novembre al Palau Falguera i a la Sala Ibèria, en format de fals directe i cuidant de manera molt especial la qualitat en la seva realització, per tal que les propostes es gaudeixin en línia de la millor manera possible i també perquè quedi documentat l’alt nivell i la diversitat de les actuacions que aquests i aquestes artistes de Sant Feliu han volgut compartir amb el públic.

Un compte enrere nadalenc que finalitza el 18 de desembre

Al llarg del mes de desembre s’ha desenvolupat a les xarxes socials de l’Ajuntament una campanya de difusió i promoció de Sent Sant Feliu en format de calendari d’advent. Així, des del dia 1 i fins a l’inici del festival, cada jornada s’ha compartit una píndola audiovisual de curta durada amb continguts relacionats amb les actuacions, la producció i l’essència de la mostra, sense desvetllar fins a l’últim moment la programació definitiva, que ja es pot consultar en aquesta mateixa secció, a la pestanya corresponent.

Tot i que el festival s’emetrà del 18 al 20 de desembre a través del canal de Youtube de l’Ajuntament, els vídeos es podran consumir a la carta des de l’inici de cada actuació i durant tota la campanya nadalenca. Un acompanyament artístic per unes Festes diferents; una mostra de la realitat cultural de Sant Feliu, bressol de multitud d’artistes.

I és que Sent Sant Feliu neix com una aposta per mantenir la programació cultural durant les Festes, i es planteja també com un impuls al col·lectiu artístic musical i de dansa que ha vist afectada la seva activitat per les restriccions sanitàries derivades de la pandèmia. La participació dels i les artistes que conformen el cartell del festival ha estat remunerada amb una retribució econòmica i amb el lliurament dels arxius de so i imatge de l’actuació per a ús propi.

En paraules del regidor de Cultura, Manel Martínez, “Sent Sant Feliu vol ser expressió del suport a la cultura i també de l’agraïment que tenim a entitats i artistes per tot allò que ens ofereixen cada dia”. Una mostra de la realitat cultural que gaudim a Sant Feliu en un projecte del Departament de Cultura que compta amb la producció tècnica d’Anjo Events.

PROGRAMACIÓ

DIVENDRES 18 DE DESEMBRE 

18h Peña Luís de Córdoba
18:45h Nativos en Alaska
19:30h Seikos
20:15h ContraBaix Big Band
21h Els navegants
21:45h Public Mayor
22:30h Guaiana
23:15h La estrella de David

DISSABTE 19 DE DESEMBRE

17:15h “Poesía a compás”, Con 2 Tacones i Associació Literària La Mordida
18:00h “Incomunicats”, Dani Illes i Associació Literària La Mordida
18:45h Danilo Marinho
19:30h Bibi González i Marcelo Mercadante
20:15h Xavier Canals
21:00h Miguel Ángel Pozo, Miquel Ubach, Josele Rider i Manolo Benítez
21:45h Irene Ribas, El Chvnco i Sergio Mesa
22:30h Frank Gàlvez
23:15h Ramon Mirabet

DIUMENGE 20 DE DESEMRBE

17:15h Esbart Sant Feliu
18:00h Casal de la Gent Gran
18:45h The Penguins
19:30h Púbicos
20:15h Delta Delta
21:00h Cöntraband
21:45h Clash City Rockers

Font: Aj. Sant Feliu

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here