El sindicalista Carlos de Pablo, fins ara màxim dirigent de la UGT del Baix Llobregat, deixa aquesta responsabilitat. El Congrés Nacional de la UGT celebrat el passat mes de desembre el va elegir com a membre del Secretariat Nacional de Catalunya i, en concret, com a Secretari de Política Institucional de la UGT de Catalunya.

De Pablo, nascut l’any 1967, és advocat i treballador d’Aigües de Barcelona, empresa en la que va fundar la secció sindical d’UGT, de la que va ser secretari general durant dotze anys. Després va passar a formar part de l’equip de direcció del sindicat a la comarca del Baix Llobregat durant deu anys exercint com a secretari comarcal els dos darrers mandats. En aquest període s’ha implicat en nombroses  activitats i reivindicacions assumint un paper destacat dins el moviment associatiu del Baix Llobregat i fomentant la unitat d’acció sindical amb CCOO.

En un comunicat De Pablo ha afirmat que espera “haver contribuït a millorar les condicions de vida de les persones treballadores de la comarca plantant cara a totes les amenaces que posaven en risc els nostres drets i llibertats” I ha agraït la col·laboració “de totes les persones que han compartit aquest projecte amb mi; m’emporto molt de totes i de tots, m’emporto molt del Baix Llobregat”

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here