La Copa és una competició procliu a proporcionar sorpreses. Hi ajuda i molt que les eliminatòries es diputin a un sol partit jugat en el camp de l’equip que milita a una categoria inferior. Així, dimecres l’Alcoià eliminava a tot un Real Madrid.

La Unió Esportiva Cornellà, de Segona B,  havia estat protagonista en l’anterior eliminatòria en deixar fora de la compleció al líder de primera divisió, l’Atlético de Madrid. Aquest dijous s’enfrontava al Barça.

El Cornellà no va repetir la proesa però hi va estar a punt. El partit de setzens de final jugat a l’estadi de Cornellà va acabar, al final de temps reglamentari,  amb empat a zero. El Barça, molt incòmode en el terreny de joc, va fallar dues penes màximes executades per Pjanic i Dembélé.  De fet, l’heroi del partit va ser el porter del Cornellà, Ramón Juan. A la pròrroga els gols de Dembélé i Braithwaite varen sentenciar el partit. Però la Unió Esportiva Cornellà es pot sentir orgullosa d’haver arribar fins aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here