EL PROGRAMA D’EN COMÚ PODEM, SEGUIT DELS DE LA CUP I ERC, ELS QUE MÉS S’APROPEN A LES PROPOSTES DE SOS BAIX LLOBREGAT I L’HOSPITALET.

SOS Baix Llobregat i l’Hospitalet ha fet públic un comunicat en el que afirma que “els programes electorals d’En Comú Podem, la CUP i Esquerra Republicana, per aquest ordre” són els que més s’apropen al plantejament de les 52 entitats i col·lectius adherits a aquesta organització. També denuncia que “la problemàtica específica del Baix Llobregat i l’Hospitalet rep poca atenció, en general, en els diferents programes, tret del cas d’En Comú Podem que dedica un apartat a cada comarca”. SOS recorda que, pel que fa a d’altres partits que presentin  propostes sobre el Baix Llobregat,  la CUP recull de manera explícita la demanda de moratòria urbanística i que el PDeCAT inclou actuacions concretes per al Parc Agrari i el delta del Llobregat.

El comunicat considera com a plantejaments més allunyats dels seus, als de PP, Ciutadans i Junts. I exposa que els programes del PSC i PDeCAT, i encerta manera el de Junts, “destaquen per fer propostes àmplies, susceptibles de ser interpretades en un sentit o en un altre des de diferents punts de vista”.

Els programes electorals han estat analitzats per un grup pluridisciplinari de persones expertes en política territorial, urbanisme, medi ambient, agricultura, gestió de l’aigua i biodiversitat. Es pot consultar l’avaluació completa a https://sosbaixllobregat.cat

D’altra banda, l’Associació Promoció del Transport Públic (PTP) també ha presentat les seves conclusions de cara a les eleccions al Parlament després d’enviar als diversos partits preguntes relatives a la mobilitat sostenible (carril bus, taxa de congestió metropolitana, sistema tarifari, freqüències de ferrocarril i bus..). Es poden consultar a l’apartat “Eleccions al Parlament de Catalunya 2021. Propostes en matèria de mobilitat”, al seu web: https://transportpublic.org.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here