LA FERA, un grup novell, que vol obrir-se camí, inicia un Verkami per a financiar el seu primer disc. 

Seikos, el grup 100% santfeliuenc, segueix el mateix model, per a la sortida del seu segon disc. 

No és fàcil fer un disc, i sobretot, no és barat. És per això que un recurs que molts artistes i grups musicals tenen és l’obertura d’un Verkami, és a dir, donar la possibilitat a la gent i als seguidors d’aportar una ajuda econòmica per al finançament del projecte.

Tan LA FERA com Seikos han organitzat els seus Verkamis de manera que l’aportació suposi rebre el disc, l’entrada per un concert o algun detall de mertxandatge per a cada una de les aportacions segons quina en sigui la quantitat.

LA FERA 

LA FERA és la novetat. Una nova banda de reggae, rock i ska amb participació del Baix Llobregat. Han nascut el 2020 amb l’objectiu de saltar als escenaris el més aviat possible per a difondre una música amb missatge. Entenen la música com un altaveu compromès i una eina de transformació social. Aposten per la música festiva i combativa, amb un so de mestissatge que fusiona estils com el reggae, el rock i l’ska, oferint un directe enèrgic i dinàmic.

Surten a la llum desrpés de mesos de molta feina amagada als que se’ls hi sumen els mesos de confinament, cosa que ha fet endarrerir la sortida.

Atualment treballen en un repertori format pels seus sis temes originals i diferents medleys de temes clàssics de reggae, així com cançons allunyades de l’estil propi portades al seu terreny. L’objectiu del projecte és aconseguir un directe format principalment per cançons pròpies conservant alguns medleys i presentar un directe enèrgic, festiu i compromès.

L’enllaç a la seva pàgina de Verkami és https://www.verkami.com/projects/28183-brama-primer-disc-de-la-fera

SEIKOS

Seikos és un grup 100% santfeliuenc. Porten anys sonant i recorrent Catalunya amb la seva música. Van presentar-se al món musical amb una primera maqueta, Estrictament Personal, però va ser ambe el seu primer disc, Viaje al Centro, amb el que van consolidar-se i amb el que van trobar el so que els defineix com un un grup de mestissatge, que barreja el pop, l’ska, el reggae i el rock, amb lletres plenes de missatges i amb molt de futur per recórrer.

El confinament va aturar gairebé la totalitat dels seus concerts però no va aturar-los a elles i a ells. Van organitzar alguna versió confinada de les seves cançons i van aprofitar per a presentar tots i cada un dels membres del grup per a que els seus seguidor poguéssin conèixer-los millor.

Seikos és un grup que enten la música com a mètode de vida, com a recurs per fer arribar lluny missatges i idees que els inquieten i els preocupen, i com a lloc on gaudir, i on, sobretot, compartir. Es presenten com una associació sense ànim de lucre en la que cada detall del projecte creatiu està pensat i te la seva raó de ser. Veuen la música com una eina indispensable per la societat individualista i corrosiva en la que consideren que viuen.

L’enllaç a la seva pàgina de Verkami és https://www.verkami.com/locale/es/projects/28197-seikos-entra-a-lestudi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here