El conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, acaba d’afirmar que “no té constància” que Sheldon Adelson s’hagi decidit finalment per ubicar Eurovegas a Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]kaizer ha fet aquestes declaracions al programa matinal d’A3 Espejo Público. Ha assegurat que “la decisió de la ubicació d’Eurovegas a Espanya és quasi definitiva” i ha confirmat que “la ubicació definitiva a Barcelona podria estar determinada per una perferència personal de l’esposa d’Adelson”.

El titular d’Economia s’ha mostrat prudent sobre la qüestió i ha dit que fins que “no sigui definitiu” no vol donar la seva opinió, tot i que ha afegit que es tracta d’una “inversió important” i la Generalitat “està fent la feina que correspon” amb una inversió d’aquestes característiques. “No em pronunciaré fins que no sigui definitiu”, ha declarat al programa matinal radiofònic de Rac1.

El magnat americà Sheldon Adelson té previst viatjar a Espanya a finals de juny per acabar de decidir el destí d’Eurovegas.

Adelson es desplaçarà a Madrid i a Barcelona acompanyat de part del seu equip per reunir-se amb les dues candidatures, segons han confirmat a l’ACN fonts del Govern, que creuen que les dues opcions esta ara mateix igualades en la cursa per acollir el macroprojecte Eurovegas.

Tot apunta, per tant, que la decisió es prendrà a finals d’aquest mes, en funció d’aquesta última trobada amb els dos aspirants. Aquesta és la última notícia que té el Govern, que no es pronunciarà fins que hi hagi una decisió definitiva.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here