La Sala Ibèria acull des de divendres aquesta exposició de pessebres i diorames organitzada per l’Agrupació Pessebrista de Sant Feliu. L’exposició estarà oberta al públic fins al 6 de gener de 2013. A més, també s’hi podrà trobar la 6ª edició del Pessebre Vivent de Sant Feliu

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’exposició acull una trentena de pessebres i diorames (pessebres construïts dins una caixa) que mostren diferents escenes relacionades amb el Nadal i que han construït manualment els membres de l’Agrupació Pessebrista. Més de la meitat dels pessebres els han fet els artistes veterans de l’entitat però també se’n podran veure alguns elaborats per infants i joves de l’Escola de Pessebres.

Un altre dels atractius de la mostra és el pessebre de grans dimensions que ha estat fet conjuntament per diversos membres de l’entitat, el qual reprodueix la cartoixa d’Scala Dei, situada a la serra del Montsant.

La mostra també acollirà els sis pessebres que fins l’any passat van estar exposats al Museu del Pessebre de Sant Vicenç de Montalt. A més, es projectarà un audiovisual que repassa la història de l’exposició, amb fotografies d’alguns dels pessebres que s’han exposat en anys anteriors, així com amb imatges dels cartells de les exposicions de cada edició.

L’entrada a l’exposició és gratuïta i s’espera que al llarg dels dies que estarà oberta la visitin al voltant de 6.000 persones. L’horari d’obertura és els dies laborables, de 18 a 20 h, dissabtes i diumenges, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. El dia 25 la sala estarà oberta de 12 a 14 i els dies d’Any Nou i Reis, de 18 a 20 h.

El Pessebre Vivent torna a l’escenari de la Sala Ibèria

Per sisè any consecutiu el Pessebre Vivent de Sant Feliu torna a casa nostra coincidint amb les festes de Nadal. Les representacions es faran el dies 28, 29 i 30 de desembre a la Sala Ibèria, de 18.30 a 21 h. Els passis per veure les representacions tenen una durada aproximada de 20 minuts. El preu de l’entrada és de 2 €.

Les representacions del Pessebre Vivent segueixen el guió de les escenes principals del naixement de Jesús. En concret, es representen diferents escenes que recullen principalment el text del Nou Testament. Es tracta de tot un espectacle de llum, color i música en què participen unes quaranta persones de totes les edats que, per uns dies, esdevenen actors i actrius amb la finalitat de commemorar l’origen del Nadal.

L’Associació Cultural Calaix de Sastre de Sant Feliu és responsable de l’organització del Pessebre Vivent, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Precisament, el passat diumenge 16 de desembre el Pessebre Vivent de Sant Feliu va actuar en el Centre Comercial Maremàgnum de Barcelona.

 

Foto titular: Pàgina web de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here