L’esdeveniment arriba a la seva tretzena edició. Els cotxes van sortir de la plaça de l’Església aquest divendres 13 a primera hora del matí i hi tornen avui 15 a les 12h

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]J[/dropcap]a s’ha iniciat una nova edició del Ral·li de Cotxes Històrics de Castelldefels, un ral·li no competitiu, que fomenta entre els participants la vocació cultural, turística i gastronòmica.

La tretzena edició del ral·li se celebra aquest cap de setmana, amb sortida i arribada a Castelldefels.

La caravana de vehicles històrics, una dotzena, va sortir de Castelldefels aquest divendres 13 sobre les 9 h, després que els participants compartissin un esmorzar breafing a l’Ajuntament. Mentre, els cotxes van ser exposats a la plaça de l’Església.

A continuació, l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, va donar la sortida i va acomiadar oficialment els participants.

Abans de partir cap a Berga, la primera parada ha estat molt a prop, al Castell, on es va desenvolupar una visita guiada a aquest conjunt històric.

Després de visitar Berga, el ral·li torna a Castelldefels avui diumenge 15 de setembre. L’arribada a la plaça de l’Església s’espera que sigui cap a les 12h.

Els vehicles seran exposats als ulls dels curiosos fins a l’hora de dinar.

 

Font: http://www.elcastell.org

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here