[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute -PACD-  s’ha unit, com en d’altres ocasions, a aquesta iniciativa internacional que reivindica la justícia econòmica i social i denuncia la il·legitimitat del deute i les retallades.

A Catalunya ens sumem a aquesta iniciativa amb diverses activitats:

–  Des del passat 27 de setembre hem iniciat una campanya per reclamar una transparència real per part de la Generalitat de Catalunya. S’ha presentat una instància col·lectiva per reclamar informacions d’interès per a la ciutadania que no estan al seu abast (Nota de Premsa). Davant la manca de resposta per part de la Generalitat es realitzarà el proper 11 d’Octubre una acció reivindicativa. En cas que tingueu interès en cobrir-la, us podeu posar en contacte amb nosaltres al correu auditoriabcn@gmail.com

–  Al llarg de tota la setmana anirem publicant a la pàgina web de la PACD diferents informes i anàlisis resultat del procés d’auditoria ciutadana engegat ara fa un any i mig. En concret es publicaran dos informes sobre els Rescats Bancaris i sobre el Sistema Fiscal i el deute, així com el llibre ¿Porqué no debemos pagar la deuda? (Editorial Icaria).

–  El dimecres 16 d’octubre a les 19h presentarem a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona (Plaça Universitat) el llibre ¿Porqué no debemos pagar la deuda? (Editorial Icaria). El llibre, que ha estat elaborat per activistes de la PACD i d’altres col·lectius i moviments socials, serà presentat per tres experts en els àmbits del deute, el dret i la participació. Comptarem amb Carlos Sánchez Mato, professor d’economia aplicada de la Universitat Complutense de Madrid i expert en sistema bancari, Jaume Asens, col·laborador de l’Observatori DESC i Itziar González, experta en participació ciutadana, exregidora de l’Ajuntament de Barcelona, que parlaria de transparència i participació. Presentarà l’acte la periodista Merche Negro.

Durant tota la setmana la PACD Barcelona estarà també molt activa a les xarxes socials, participant entre d’altres en la campanya internacional #NotOurDebt i difonent les accions i novetats que es presentaran al llarg de la Setmana del Deute.

 

Plataforma Auditoria Ciudadana de la Deuda – PACD Barcelona.
¡NO debemos, NO pagamos!

www.auditoriaciudadana.net – @auditoriabcn –  facebook.com/auditoriaciudadanadeuda

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here