La setmana passada es clausurava la 32ena edició del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei fent públic el palmarès a falta de conèixer el Premi del públic i el premi del Jurat Jove a la millor pel·lícula i el premi Promofest

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]esprés del recompte de vots, el Premi del públic és per a “Found” dirigida per Scott Schirmer. Per darrera es van quedar en segona posició “VHS 2” i en tercera posició “Mon Ami”

El premi del Jurat Jove, format per Sandra Astor, Pol Cortecans i Iban Granero, van atorgar el premi a la millor pel·lícula a “Oltre il guado” de Lorenzo Bianchini per l’habilitat de generar tensió i misteri amb els mínims recursos: un sol personatge que carrega gairebé tot el pes de la pel·lícula, un magnífic disseny de so i un espai que esdevé un personatge més a la història.

També Per la paciència i la dedicació amb la que treballa el terror des de els petits detalls inquietants que poc a poc van calant al subconscient com un malson, construint una atmosfera confusa i angoixant, així com per l’ús intel·ligent que fa indirectament del format found footage, sense abusar del registre suficientment com per crear imatges puntuals aterridores.

D’altra banda el premi Promofest que també concedia el Jurat Jove ha estat pel curtmetratge “Sinnside” de Miguel Ángel Font, pel seu atreviment i la seva originalitat conceptual, una visió molt creativa dels set pecats capitals així com la pèrdua de la innocència i la perversió dels més menuts. Per un excel·lent tractament dels efectes especials i una posada en escena molt sugerent i atractiva d’acord amb el gènere, i pel poder impactant de les imatges i el treball amb actors sense gairebé la necessitat de diàleg.

Recordeu que per consultar tot el palmarès del Festival podeu entrar a www.molinsfilmfestival.com 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here