La policia també va detenir dues persones per tràfic de drogues i van desmantellar una plantació de marihuana valorada en uns 80.000 euros

Gavà (ACN).- Els Mossos d’Esquadra van localitzar a principis d’aquest mes en una deixalleria abandonada de Gavà una seixantena de galls destinats a les baralles il·legals i van detenir, entre l’1 i 2 d’octubre, dues persones, de 41 i 50 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Gavà i l’Hospitalet de Llobregat, per tràfic de drogues.

La finca tenia una extensió de dues hectàrees amb quatre espais dedicats al cultiu de marihuana. Allà, els Mossos hi van comissar 257 plantes en estat avançat de creixement, amb un pes total de 72 quilos i un valor de 80.000 euros. Els agents també hi van trobar el ‘ring’ on es duien a terme les baralles entre els galls i evidències que els animals van ser maltractats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here